Pokémon Sword and Shield bo vseboval kar 18 telovadnic

Naslednji del glavne igričarske serije Pokémon se urno približuje, zato je razvijalec začel malce bolje odpirati usta in razkrivati skrivnosti igre Sword and Shield.

V nedavnem intervjuju so tako povedali, da bo igra vsebovala kar 18 telovadnic, kar je precej velika glede na predhodnike. Običajno so igralci morali preplezati 8 telovadnic, preden so se spopadli z Elite Four in šampionom, Sword and Shield pa bo to formulo precej preoblikoval.

Telovadnice bodo razdeljene med manjše in večje lige, tako da boste morali najprej premagati 9 vodij manjših lig, preden se boste spopadli z mojstri večjih lig. Razvijalec se je za to idejo odločil zato, ker bodo telovadnice v drugačni ligi preko celotne Galar regije, 18 telovadnic pa je dovolj za urjenje vsakega tipa Pokémona.

Razvijalec je tudi povedal, da bo Sword and Shield vseboval funkcijo samodejnega shranjevanja, kar je precej velika razlika glede na prehodne Pokémon igre, kjer je bilo shranjevanje vedno ročno. Medtem ko nekateri igralci nad novostjo niso ravno navdušeni, je zadeva zagotovo bolj prijazna do novih Pokémon navdušencev. K sreči se je razvijalec odločil, da bo samodejno shranjevanje opcijsko in ga bo moč izklopiti v nastavitvah.

Pokémon Sword and Shield bo postal na voljo 15. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime