PUBG – PlayStation 4 in Xbox igralci lahko sedaj igrajo med sabo

Xbox One in PlayStation 4 boste lahko končno med sabo pomerili tudi v igri PUBG. Razvijalec je namreč včeraj izdal posodobitev, ki omogoča povezovanje pristašev obeh konzol na isti strežnik, tako da bo bojišče pred kratkim postalo močno bolj zanimivo.

Vse to je izbirno. Igralci se lahko odločijo za spopadanje z nasprotnimi konzolaši preko preproste opcije v nastavitvah, tako da lahko zadevo tudi izklopite. Vsak igralec bo ob svojemu imenu vseboval ikono, ki bo nakazovala kateri konzoli pripada, lestvice vodilnih pa lahko prikazujejo igralce iz obeh konzol ali pa samo iz tiste, na kateri igrate tudi vi.

Žal pa se Xbox in PlayStation pristaši ne bodo še mogli povezati v isto ekipo in sodelovalno odpravljati sovražne nesnage. PUBG Corp pravi da dela tudi na temu vidiku, a zaenkrat še niso izdali datuma.

Nova posodobitev prinaša še lep kupček popravkov in novih igralnih mehanik.

Med njimi izstopa Survival Mastery, ki bo ponujal natančno analizo vaših bitk, ogledati pa si bo moč tudi statistike vaših kompanjonov. Igra vas bo nadgradila za uporabo vaših preživetvenih sposobnosti. Tako ne boste pridobili izkušenjske točke samo za uspešne uboje, ampak tudi za uporabo drugih dejavnosti kot so plenjenje, uporabo predmetov in za oživljanje padlih soborcev.

Veselite se lahko tudi lepotičenja vašega profila. PUBG ID vam omogoča, da vse dosežke prikažete svojim prijateljem ali pa naključnemu igralcu in tako nabirate kulske točke.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime