Skyrim modifikacija omogoča preigravanje Daggerfall štorije

The Elder Scrolls II: Daggerfall je tako stara igra, da je ni igral niti pisec teh vrstic, ki je za igričarsko skupnost že pravi dinozaver. Moje potovanje v Elder Scrolls serije se je namreč začelo z Morrowindom, a zavedam se, da je Daggerfall vseboval precej zanimivo štorijo na mapi, ki je tudi za današnje razmere titanska.

Če ste takšen kot jaz in je morda Daggerfall malce preveč zastarel za današnje preigravanje, potem se lahko veselite nove modifikacije, ki nosi ime Skygerfall.

Ta mod ne bo poustvaril celotne Daggerfall izkušnje, saj je razvijalec v Skyrim pogon prenesel zgolj glavno štorijo. Prav tako ne boste ravno vzklikali ob grafični podobi, saj je ta precej osnovna in daleč od projektov tipa Skywind.

Se pa boste igralci lahko pozabavali z novimi uroki kot je levitacija ali pa s čarovnijo za zaklepanje in odklepanje skrinj. Čakajo vas tudi nove pošasti, spremenili pa se boste lahko tudi v “Wareboara”, ki je bil specifičen za Daggerfall naslov.

Najboljša novica je zagotovo dejstvo, da je modifikacija že na voljo in 1.4 GB veliko datoteko si lahko prenesete iz Nexus strani. Če se vam je zahotelo neke bolj konkretne predelave, lahko spremljate projekt Daggerfall Unity Remake, ki je še v zgodnji fazi, a bo predelal celotno igro v bolj moderno grafično podobo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime