The Division 2 je vseboval skrivnega šefa, ki ni bil odkrit cela dva meseca

Glede na naslov mogoče sklepate, da se je v The Division 2 skrival nek šef v omari, ki se je pritajeno in potiho smejal, medtem ko so igralci tekali mimo njega, brez da bi se jim sanjalo, kdo se skriva zraven njih.

Resnica je malce drugačna. The Division 2 je dva meseca nazaj prejel DLC DC Outskirts: Expeditions, med vso vsebino pa se je skrival tudi šef z imenom Agony.

DLC območje Manning National Zoo bo kmalu dobilo posodobitev, v katero bodo razvijalci vključili nove šefe. Eden od razvijalcev se je nato odločil preko Googla prebrskati, kako so igralci opravili s skrivnim šefom.

Na njegovo presenečanje pa celotni splet ni vseboval niti ene reference na Agonyja. Razvijalec Trick Dempsey je povedal, kako čudno se je počutil ob temu:

“Res sem se čudno počutil ob tem kar delamo. ‘Hej, vključili bomo cel kup novih šefov v Manning National Zoo’, medtem ko ljudje sploh še niso odkrili vseh šefov v Manning National Zoo.”

Zato se je Dempsey skupaj z Hamish Bodom odločil igralcem ponuditi nekaj namigov sredi prenosa v živo State of the Game. Tam je gledalcem namignil, da morajo narediti nekaj na območju, ki v dolžino meri kot nogometno igrišče in da se tam običajno ne dogaja nič.

Dempsey je nato povedal, da je pričakoval, da bodo igralci zadevo odkrili v nekje enem tednu, a se je uštel. Če ima igričarska skupnost kaj rada, je lov na skrivnosti in šef je bil razkrit pičli dve uri po podanih namigih.

Da se pojavi skrivnostni šef Agony mora igralec ustreliti v pet čebeljih panjev. Nato se vrnete na območje, kjer so prikazani metulji in po interakciji s panelom se bo prikazala šefetina.

Agony naj bi bil poklon šefu iz igre Metal Gear Solid 3, ki je nosil ime Pain, njegov posebna lastnost pa je bila nadzor nad rojem nadležnih žuželk.

Video razkritja si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!