The House of the Dead in The House of the Dead 2 bosta prejela predelavo

The House of the Dead je ime, ki bo znano predvsem starejšim igralcem. Špil je originalno izšel leta 1996, medtem ko je zadeva prejela še nadaljevanje leta 1998. Serija je nato dobila še nekaj nadaljevanj in odvrtkov, a igričarska skupnost se strinja, da sta bila prva dva dela nekako najboljša.

The House of the Dead ima precej preprost model igranja. Gre za prvoosebno streljanko, ki jo igramo na tirnicah. To pomeni, da igra sama skrbi za premikanje, na nas pa je da z merkom na zaslonu polovimo vse nemrtve ter vsake toliko repetiramo orožje.

Zadeva je preprosta, a močno zabavna in sedaj bomo dobili uradno predelavo prvih dveh delov. Do licence se je namreč dokopal razvijalec Forever Entertainment, ta pa je najavil projekta The House of the Dead: Remake in The House of the Dead: Remake 2.

Žal razvijalec ni razkril nobenih dodatnih informacij, tako da se nam ne sanja kdaj naj bi zadevi izšli, ne vemo pa niti platform. Razvijalec trenutno dela še na predelavah iger Panzer Dragoon in Panzer Dragoon II Zwei – prva od teh je zaenkrat napovedana samo za Nintendo Switch, tako da upamo, da ne bo pod ekskluzivnost padla tudi Hiša nemrtvih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime