Humble Bundle Monthly za 12 € ponuja Crash Bandicoota, Spyro Reignited Trilogy ter Call of Duty: WW II

Če morda iščete dobro vrednost za svoj denar in morda niste še igrali odličnih iger kot sta Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ali pa Spyro Reignited trilogije, potem je ta mesec za vas destinacija spletna trgovina Humble Bundle.

Ta vsake toliko ponuja povsem brezplačne igre, posedujejo pa tudi naročnino, imenovano Humble Bundle Monthly. Ta vas mesečno obere za 12 €, v zameno pa pridobite vsak mesec nove igre ter se poigrate s tistimi naslovi, ki se nahajajo v njihovi knjižnici Humble Trove.

Za ta november pa so se res izkazali. Za pičlih 12 € boste v svoj nabiralnik dobili Steam ključe iger kot so Crash Bandicoot, Spyro Reignited Trilogy ter Call of Duty: World War. To so vse igre visoke kvalitete in poleg vsega sploh niso tako stare. Spyro je izšel kakšen mesec nazaj in je za to ceno prava kraja!

To so vse “early unlock” naslovi, kar pomeni, da jih dobite takoj, ko se naročite na Monthly naročnino, še več pa jih boste prejeli 1. novembra, ko bodo razkriti še vsi ostali. Najboljše pri vsemu je, da tudi če nato prekličete naročnino, bodo vse te igre ostali v vaši lasti!

Za naročnino se odpravite na sledečo povezavo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime