VR igra The Walking Dead: Saints & Sinners dobila prvi igralni napovednik

Serija The Walking Dead se je najprej preselila iz stripov v serijo, nato v še eno drugo serijo ter na koncu še v igre. Sedaj je čas, da dobijo svoj izvod Živih mrtvecev tudi navdušenci nad VR napravami.

V izdelavi je namreč igra Saints & Sinners, kjer se boste iz prvoosebnega pogleda postavili naproti hordi nemrtvih. Veliko bo štel boj na blizu, saj boste lahko zombiju v glavo zapičili nož, v njih metali sekire ter se poslužili tudi loka. Učinki orožji naj bi bili odlični, saj boste čutili udarec orožja in vas ne bo drža občutek, kot da po zraku mahate s papirnatim mečem kot denimo v Skyrim VR. Manjkalo ne bo niti strelnega orožja, z njim pa treba seveda ravnati preudarno, saj streliva ne bo ravno na pretek.

Pomembna bo tudi štorija, saj boste- igralci tekom igranja sprejemali odločitve, ki bodo nato pomembno vplivale na nadaljnji potek dogajanja. Štorijalno in tudi grafično se zna tako špil približati Telltalovim izdelkom, ki morda veljajo za najbolj prepoznavne in kvalitetne The Walking Dead igre.

Razvijalec pravi, da nas čaka precej dolga izkušnja in za preigravanje bomo potrebovali več kot 10 ur. To je dobra novica, saj še vedno ne dobivamo redni priliv VR iger, ki vsebujejo dolge in zanimive kampanje.

Razvijalec je prikazal tudi prvi igralni napovednik, ki je dolg 8 minut, ogledate pa si ga lahko spodaj.

The Walking Dead: Saints & Sinners izide 23. januarja 2020.


Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime