Ronaldinho gradi svojo e-šport ekipo

Ste vedeli, da je polno ime nekdanjega nogometnega zvezdnika Ronaldinha v resnici Ronaldo de Assís Moreira? Simpatični Brazilec že nekaj časa ne kraljuje na nogometnih zelenicah, a to pomeni, da ni močno ime. Sedaj se je odločil svoje talente odločil izkoristiti še v svetu e-športa.

To ni prvi nogometni igralec, ki je zasnoval svojo e-šport ekipo. Christian Fuchs iz Leicester Cityja je denimo spočel svoje e-šport moštvo, z originalnim imenom No Fuchs Given, enako pa sta naredila igralca Arsenala Mesut Ozil in Bernd Leno.

Ronaldinho je podprt iz strani proizvajalca profesionalnih kontrolerjev, SCUF Gaming. Ti so v uradni izjavi povedali, da želijo roditi naslednjo generacijo igralcev, ki bi brazilske uspehe iz nogometnih igrišč preselila v svet e-športa.

Ronaldinho naj bi bil trenutno v procesu iskanja novega igričarskega talenta iz Brazilije, njegova e-športna ekipa pa se bo imenovala R10.

Detajlov je zaenkrat malo, saj niti ne vemo, katere igre bo novorojena e-športna ekipa preigravala, a glede da glavni mož prihaja iz sveta nogometna, se bo šlo verjetno za bodisi serijo FIFA ali pa PES.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime