PC igralci prvi končali Destiny 2 Shadowkeep raid, za to pa so potrebovali samo dobrih 6 ur igranja

Destiny 2 je v prenovljeni obliki izšel pred manj kot tednom dni, skladno pa se je takrat rodila tudi najnovejša razširitev Shadowkeep.

Ta je prinesla vrsto zanimivosti, na koncu pa so se lahko igralci podali tudi v novi raid, imenovan Garden of Salvation. Ker je zadeva večigralska, so se takoj pojavili igralci in klani, ki so želeli svoje ime podpisati pod dosežek, kjer so kot prvi uspešno dokončali težavni raid. Internetna slava je namreč pomembna zadeva.

To je uspelo PC igralcem – Ascend klanu pa je podvig uspel v šestih urah in in 13 minutah. To se morda zdi veliko in tudi je, saj je temnica sestavljena iz večih nivojev, največ pa šteje uigranost ter dobra koordinacija. Ter seveda ogromno potrpežljivosti.

Rekordni dosežek je za dve minuti in 33 sekund prehitel drugo-uvrščeno ekipo, igralci pa bodo za nagrado dobili posebne, šampionske pasove.

Celotno avanturo si lahko ogledate v spodnjemu, skrajšanemu 50 minutnemu videu, če pa vas zanimajo res vse taktike si lahko celotni prenos ogledate na njihovemu Twitch kanalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime