Rick and Morty dobil napovednik za 4. sezono

Oboževalci huronsko popularne risane serije Rick and Morty že dolgo časa čakajo na uradne novice glede prihajajoče 4. sezone.

Vodila moža Dan Harmon in Justin Roiland sta podpisala pogodbo, v kateri sta se Adult Swimu zaobljubila, da nas bo Rick and Morty zabaval še dolga leta v prihodnost, vsaj dokler se ne bo števec epizod ustavil pri številki 101, zadnja novica pa je bila, da bo četrta sezona prispela pred koncem leta.

In potem dolgo časa nič, dokler nismo par ur nazaj dobesedno iz nikjer prejeli prvi napovednik, ki prikaže posnetke iz novih epizod.

Napovednik prikaže vse tisto, kar bi od te serije tudi pričakovali. Rick in Morty se bosta spet znašla v avanturah, ki jima bodo velikokrat stregle po življenju, Morty pa se na enemu mestu celo spremeni v grotesknega vampirja.

A oboževalci znate malce čudno pogledati proti koncu napovednika. Napovedovalec namreč napove samo 5 epizod, kar je seveda kriminalno malo. A verjetno se gre samo za prvo polovico, medtem ko bomo ostanek prejeli kasneje, čeprav to še ni bilo uradno potrjeno.

Dan Harmon je v intervjuju povedal, da je bil razmik med tretjo in četrto sezono resda najdaljši doslej, a da se to ne bo več ponovilo. Pisci naj bi že začeli s pisanjem pete sezone in od zdaj naprej se bodo bolj previdno držali rokov.

4. sezona bo svoje rojstvo dobila 10. novembra, spodaj pa vas čaka novi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime