World of Warcraft – posodobitev 8.3 vas bo podala v boj proti antičnemu Bogu

Čeprav je bila v zadnjih mesecih v ospredju odprava v World of Warcraft Classic, pa Blizzard seveda ni pozabil na razvijanje dodatne vsebine za “normalni” WoW, ki bo kmalu dobil novo posodobitev 8.3, podnaslovljeno Visions of N’zoth.

Glavna zadeva pri posodobitvi bo zlobni antični Bog N’zoth. Po zadnjemu popravku 8.2.5. so se strasti med Hordo in Zavezništvom malce umirile in sedaj je napočil čas, da preštejemo rebra N’zothu.

Ena od novosti so Assaulti, ti pa znajo koga spomniti na Demonic Invasions iz dodatka Legion. Enkrat na dan bosta dve novi območji Uldum in Vale of Eternal Blossom deležne invazije iz strani N’zotha. Območji se bosta takrat spremenili in pojavile se bodo časovno omejene naloge ter dinamične objektive, rodili pa se bodo tudi posebni zakladi in celo uganke.

Vse te nagrade vam bodo pomagale pri drugi novosti, ki jo Blizzard imenuje Horrific Visions. To so posebne temnice, ki jih lahko preigravate sami, brez da bi za to bili primorani iskati ekipo. Brez skrbi, na to odpravo lahko povabite še 5 drugih prijateljev.

Horrific Visions vam prikažejo kaj bi se zgodilo z mesti Stormwind in Ogrimmar, če bi na koncu zmagal N’zoth. To temnico naj bi igralci ponovili večkrat, saj vas bo moč N’zotha prisilila v norost in temnico boste včasih morali zapustiti. A vsakič boste lahko napredovali malce dlje, pri čemur vam bo pomagalo novo legendarno ogrinjalo, ki bo služilo kot nekakšen ščit pred N’zothovo močjo.

Na koncu bo igralce pričakal tudi novi raid, ki bo uprizorjen v Waking City of Ny’alotha, tam pa nas bo čakalo 12 šefov, katerim bo seveda poveljeval prej omenjeni N’zoth.

Blizzard je za posodobitev spočel 18 minutni video, ki še bolje razloži vse novosti, teh pa ni malo. Med drugim se lahko veselimo tudi prenovljenega Auction Housa, pozdravili pa nas bosta tudi dve novi rasi.

Visions of N’zoth je že prisoten na beta strežnikih, uradni izid pa naj bi se zgodil enkrat v začetku leta 2020.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Beat Saber sedaj končno omogoča preigravanje polke Na Golici

Beat Saber je danes star že skoraj dve leti, a še vedno gre za morda najbolj popularno VR igro, ki jo poznajo...

Samurai Jack se vrača v obliki nove igre

Samurai Jack je bila risana serija, ki je začela svojo življenjsko pot leta 2001 in nekaj časa se je zdelo, da so...

Resident Evil 3 Remake dobil nov, 15-minutni igralni posnetek

Resident Evil 3 Remake se počasi približuje izidu in tako dobivamo glede igre čedalje več informacij, zagnala pa se je tudi oglaševalska...

Microsoft bo v Windows 10 ubil tiste nadležne ploščice, ki jih ni uporabljal nihče

Če uporabljate Windows 10, in bilo bi presenetljivo, če ga ne bi, potem ste ob kliku na Start ikono zagotovo že videli,...

Steamova nova funkcija iskanja poenostavi iskanje iger

Prednosti Steam trgovine v primerjavi z Epic Games platformo postajajo vsak dan večje. Seveda je to tudi logično, saj je Steam na...

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!