Epic Games podarja igro Surviving Mars

Epic se je odločil svoje sledilce ta teden počastiti z novo igro, ta pa nas bo odpeljala na tuj planet graditi kolonije.

Surviving Mars je namreč graditeljska strategija, kjer poskušamo prve ljudi posesti v biodomove in poskrbeti, da se zaradi manjka kisika povsem ne zadušijo. Seveda bo potrebno poskrbeti, da v želodec dobijo kakšen zalogaj hrane, zato bo potrebno obdelovati polja ter žeti pridelke.

Zanimivo igro si lahko sedaj pridobite povsem brezplačno in ko jo enkrat aktivirate, bo v vaši knjižnici ostala za vedno. Poleg tega si lahko brezplačno prenesete tudi Space Race DLC, ki v kampanjo vnese nasprotnike, katere nadzoruje umetna inteligenca. Znižani so tudi ostali DLC-ji, tako da si vesoljski navdušenci za nizko ceno v malho pridobite vse, kar so za naslov ponudili razvijalci.

Naslednji teden nas čakajo nove dobrote. Zopet bosta na jedilniku dve igri. Prva je grozljivka Observer, ki zna navdušiti vsakega privrženca kiberpunk vesolja, druga pa tudi prihaja iz grozljivih hlevov razvijalca Remedy, ki je leta nazaj spočel igro Alan Wake’s American Nightmare.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime