GTA Online dobil King of the Hill igralni način

Večigralski način GTA Online je močno popularna zadeva, tudi v Sloveniji. Pri nas predvsem preigravamo modifikacijo FiveM, ki v namišljeno mesto prinese igranje različnih vlog, sedaj pa se je Rockstar odločil, da v GTA vpelje povsem nov igralni način, imenovan King of the Hill.

Ta na bojno polje postavi 16 igralcev, ki se razdelijo v dve ekipi ali štiri ekipe. Temu bo sledil boj za prevlado na sedmih različnih mapah, kjer lahko na koncu prevlada samo ene ekipa.

Če vas novi način zanima, ga lahko sprožite v Online meniju, kjer kliknete Jobs in nato Rockstar Created.

Razvijalec je v nameri, da se igralci začnejo zabavati z novim igralnim načinom, poskrbel za lepe nagrade. Vsi, ki se boste do 16. oktobra udeležili King of the Hill spopadov, boste nagrajeni z dvojnimi GTA$ in RP točkami.

Poskrbljeno bo tudi za igralce, ki jim morda novi igralni način ne diši preveč. Vsi, ki boste do 16. oktobra igrali Client Jobs, boste prav tako nagrajeni z dvojnimi GTA$ in RP-ji, Special Cargo misije pa vam bodo prislužile zgolj dvojne GTA$.

Nova posodobitev je prinesla tudi svež avto Ocelot Jugular – športni avto, ki pusti tekmovalce daleč zadaj.

Za več informacij glede posodobitve se lahko obrnete na Rockstarjevo uradno povezavo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Eh, igro imam tako hekano, da ne rabim delat nobenih misij in ničesar … skoraj 30 mrd dolarjev 🙂 V online grem samo toliko, da se izživljam nad igralci 😛

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime