Kdaj se bo Fortnite vrnil? Novi podatki prikažejo čas do nastopa nove sezone

Fortnite trenutno ne obratuje in tisoče igralcev po svetu osvežuje svoje Epic Games zaganjalnike, v upanju, da se bo špil vendarle zopet pojavil.

Včerajšnji prehod na novo sezono oz. novo poglavje bi moral prinesti spektakularen skok na novo mapo, a očitno razvijalec Epic na to ni bil ravno dovolj pripravljen, pa čeprav so 10. sezono zamaknili za en teden.

Namesto nove sezone lahko igralci gledajo samo na prenos v živo, kjer se vrtinči črna luknja, brez zvoka ali kakršnihkoli znakov, da bodo strežniki ponovno oživeli.

Razvijalec Epic se je zavil v molk in zato igralci širom interneta iščejo nove sledi glede ponovne oživitve najbolj popularne battle royale streljanke.

“Data miner” z imenom Lucas7yoshi je precej zaupljiv vir takšnih informacij in tip se je odpravil pregledati spletno stran fortnite.com. Med vso kodo je odkril nekaj zanimivega. Strežniki naj bi ponovno oživeli šele jutri, 15. oktobra ob polnoči. Vendar si tega datuma ne vpišite v kamen.

Tako je izjavil še en “data miner” HYPEX, ki ne misli, da se bo črna luknja zaključila ob predvidenem času, saj Epicovi časi velikokrat niso bili točni ali pa so se zgodili z zamikom.

Bencin na ogenj je prilil tudi slavni streamer Ninja, ki že dolgo časa tesno sodeluje z razvijalcem Epic. Na Twitterju je izjavil, da bo razkril namig glede ponovne oživitve strežnikov, če njegova izjava dobi 250.000 delitev. To se je seveda zgodilo in streamer je svojo obljubo držal.

V posnetku je izjavil samo besedo “tacos”, kar bi lahko pomenilo “Taco Tuesday”, kar bi seveda potrdilo napoved minerjev. Seveda se morda tip samo norčuje, saj je nato v naslednjem Tweetu izjavil: “Ali je Minecraft Monday? Res se ne spomnim”.

Karkoli je že resnica, dejstvo ostaja, da Fortnite še nikoli ni bil tako dolgo brez živih strežnikov in Epicu je vsekakor uspelo zbobnati veliko novega zanimanja za igro.

Ne ostane vam drugega, kot pa da še enkrat pospravite sobo in morda odigrate v temu času kaj drugega. Priporočamo Pasjanso.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!