Kdaj se bo Fortnite vrnil? Novi podatki prikažejo čas do nastopa nove sezone

Fortnite trenutno ne obratuje in tisoče igralcev po svetu osvežuje svoje Epic Games zaganjalnike, v upanju, da se bo špil vendarle zopet pojavil.

Včerajšnji prehod na novo sezono oz. novo poglavje bi moral prinesti spektakularen skok na novo mapo, a očitno razvijalec Epic na to ni bil ravno dovolj pripravljen, pa čeprav so 10. sezono zamaknili za en teden.

Namesto nove sezone lahko igralci gledajo samo na prenos v živo, kjer se vrtinči črna luknja, brez zvoka ali kakršnihkoli znakov, da bodo strežniki ponovno oživeli.

Razvijalec Epic se je zavil v molk in zato igralci širom interneta iščejo nove sledi glede ponovne oživitve najbolj popularne battle royale streljanke.

“Data miner” z imenom Lucas7yoshi je precej zaupljiv vir takšnih informacij in tip se je odpravil pregledati spletno stran fortnite.com. Med vso kodo je odkril nekaj zanimivega. Strežniki naj bi ponovno oživeli šele jutri, 15. oktobra ob polnoči. Vendar si tega datuma ne vpišite v kamen.

Tako je izjavil še en “data miner” HYPEX, ki ne misli, da se bo črna luknja zaključila ob predvidenem času, saj Epicovi časi velikokrat niso bili točni ali pa so se zgodili z zamikom.

Bencin na ogenj je prilil tudi slavni streamer Ninja, ki že dolgo časa tesno sodeluje z razvijalcem Epic. Na Twitterju je izjavil, da bo razkril namig glede ponovne oživitve strežnikov, če njegova izjava dobi 250.000 delitev. To se je seveda zgodilo in streamer je svojo obljubo držal.

V posnetku je izjavil samo besedo “tacos”, kar bi lahko pomenilo “Taco Tuesday”, kar bi seveda potrdilo napoved minerjev. Seveda se morda tip samo norčuje, saj je nato v naslednjem Tweetu izjavil: “Ali je Minecraft Monday? Res se ne spomnim”.

Karkoli je že resnica, dejstvo ostaja, da Fortnite še nikoli ni bil tako dolgo brez živih strežnikov in Epicu je vsekakor uspelo zbobnati veliko novega zanimanja za igro.

Ne ostane vam drugega, kot pa da še enkrat pospravite sobo in morda odigrate v temu času kaj drugega. Priporočamo Pasjanso.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime