Moons of Madness je nova grozljivka, postavljena v svet MMO-ja The Secret World

Oboževalci grozljivk se boste lahko kmalu poigrali z novo avanturo, sliši na ime Moons of Madness.

Igra je že nekaj časa v razvoju, razvijalec Rock Pocket pa je med delom sklenil dogovor z založnikom Funcom. Tako se je Moons of Madness zaradi tega spremenil in zamenjal svojo zgodbo ter okolico dogajanja. Špil se bo po novemu tako odvijal v vesolju MMO igre The Secret World, ki že nekaj časa navdušuje igralce.

To pomeni, da bo grozljivost dobila rahli Cthulujevski pridih, mesto grozljivih dogodkov pa se bo topot odvijalo na rdečemu planetu Marsu.

Julija smo dobili igralni posnetek, ki nas je spomnil malce na Alien Isolation. To pomeni, da bo veliko poudarka na skrivanju in uporabljanju različnih naprav, tako da se ne boste mogli zanašati na puške in brzostrelke, ki so drugače tipični spremljevalec prvoosebnih streljačin. Razvijalec je raje svoje napore vložil v grozljivo atmosfero ter precej dobro grafično podobo, ki bo orisala zapuščeno vesoljsko postajo, kjer so more postale resnične.

Dobra novica je, da bomo Moons of Madness lahko preigravali že zelo kmalu. Datum izida je namreč napovedan za 22. oktober, na Steamu pa si jo lahko dodate na seznam želja preko sledeče povezave. Igra bo izšla tudi Xbox One ter PlayStation 4, a to s poštenim zamikom – šele 21. januarja 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime