Ashes of Creation: Apocalypse z novo mapo in uporabniškim vmesnikom

Razvijalci ambicioznega MMORPG-ja Ashes of Creation so svoje testno okolje Ashes of Creation: Apocalypse posodobili s kar nekaj novimi stvarmi.

Trenutno testirajo neke vrste battle royal način, kjer razvijalci skupaj s svojimi oboževalci preizkušajo in nadgrajujejo bojevanje, ki bo na koncu končalo v tem velikanskem MMORPG-ju, na katerega nestrpno čakamo vsi MMORPG navdušenci.

Tokrat so razvijalci dodali velikansko novo mapo, izboljšali uporabniški vmesnik in dodali nove oklepe in orožja.

Ashes of Creation je trenutno še v različici Zgodnjega dostopa in glede na recenzije na njihovi Steam strani, zadeva ne izgleda nič kaj preveč vzpodbudno. Igralci so razočarani nad battle royale načinom, ki postaja čedalje bolj integriran v igro in veliko podpornikov se pritožuje, da niso zaradi tega podprli projekta.

Spodaj si lahko ogledate prelepo novo mapo, grafično podobo in še mnogo več.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!