Saints Row 2 bo po 11-ih letih prejel popravek, ki bo igro naredil igralno na PC-jih

Ste vedeli, da je serija Saints Row nekoč želela konkurirati GTA-ju? Prva dva dela sta namreč posedovala precej bolj odraslo štorijo, ki je bila precej realistična. Razvijalcu Volition je nato hitro postalo jasno, da z Rockstarjevi seriji ne more konkurirati, zato je Saints Row z nadaljevanji odpeljal v povsem odpuljene vode.

A nekateri še vedno drugi del kujejo med zvezde kot najboljšo Saints Row igro. Žal pa je dvojka precej težavna za preigravanje, saj ni optimizirana in je podvržena rednim sesuvanjem. K sreči na PC-ju obstajajo modifikacije, ki zadeva spravijo v igralno stanje, a kmalu bo Saints Row postal precej bolj priročen za igralne seanse.

Glavni razlog, da špil ni bil popravljen iz strani samega razvijalca, je preprost in tudi malce smešen: izgubila se je namreč izvorna koda. Brez nje so bili popravki nemogoči oz. bi zahtevali ogromen denarni vložek, ki se ne bi splačal.

A Volition je pred kratkim odkril izmuzljivo kodo in objavil je, da se je spravil delati na posodobitvi, ki bo zadevo spravila v igralno stanje na PC-ju. Saints Row je izšel davnega leta 2008, zato je delanje popravkov za tako star naslov res prijetno presenečenje in dokaz, da Volitionu za serijo ni vseeno.

Datuma za izid popravka na žalost še ni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime