WWE 2K20 izgleda kot naslov za PlayStation 2

Če ste oboževalec rokoborbe, se zagotovo že veselite naslednjega naslova WWE 2K20, ki ga tradicionalna izdaja založnik 2K. Ta je pred kratkim naredil poseben dogodek, kjer je prikazal nekaj več o igri in zato se je na vsemrežju pojavilo ogromno novih posnetkov iz igre.

Morda bi bilo bolje, da ne bi prikazal nič, saj špil izgleda naravnost katastrofalno. S tem cikamo predvsem na grafično podobo, ki je očitno padla v časovni stroj in je bila narejena za konzolo PlayStation 2.

WWE 2K20 vsebuje štorijalni način in v enemu momentu, se naš karakter vrne v svoje čase srednje šole, ko se je moral spopasti s srednješolsko rokoborsko ekipo. Igra na temu momentu precej spomni na Rockstarjevo uspešnico Bully, le da je daleč manj zanimiva. Podobna je samo glede na tehnični vidik: nerodne animacije, sprane teksture ter plastični obrazi spominjajo na Bully, le da je ta izšel 13 let nazaj. S tem, da je tu dialog kilometre zadaj.

Zanič grafika ni prisotna samo pri štoriji ampak tudi vsepovsod druge. Nekdo na Redditu je skupaj zbral obrazne podobe vseh slavnih rokoborcev in WWE 2K20 na temu mestu izgleda res katastrofalno. Samo poglejte si spodnji posnetek rokoborke Bianca Belair in njeno divjo pričesko, ki ima očitno svojo inteligenco.

Razlog tako slabe grafične podobe je zagotovo dejstvo, da je WWE serija zamenjala razvijalca. Na njej je od leta 1999 delal Yuke, letos pa je izdelovanje prešlo v roke razvijalca Visual Concepts. Slednji bo očitno moral še malce potrenirati svoje ustvarjalne sposobnosti.

WWE 2K20 izide 22. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime