League of Legends in Teamfight Tactics prihajata na telefone!

Govorice o temu, da bo League of Legends vendarle prispel tudi na mobilne naprave, so v zadnjem letu postajale vse glasnejše in včeraj je Riot na svojem prenosu v živo projekt tudi uradno potrdil.

Telefonski League of Legends se bo precej razlikoval od svojega PC brata. Za začetek se bo mobilna različica imenovala Wild Rift in bo tudi vsebovala novo mapo, ki bo specifično prilagojena mobilnim in konzolnim igralcem. Tako je, Wild Rift bo zaživel tudi na konzolah, a predvideva se, da bo najprej na svet privekala mobilna različica.

Wild Rift zaradi svoje drugačnosti ne bo omogočal povezovanja PC in mobilnih igralcev, saj se gre za povsem drug sistem napredovanja in odklepanja nagrad. Vaš napredek se iz PC-ja žal ne bo prenesel na mobilno različico, tako da boste primorani v začetek nove kariere.

Nasprotno velja za Teamfight Legends, ki bo v temu pogledu malce bolj prilagodljiv. Mobilna različica bo skoraj enaka tisti na računalnikih, spremenjen bo le uporabniški vmesnik, ki bo prilagojen kontrolam na dotik. PC in mobilni igralci bodo lahko igrali med sabo, kar je tudi nekako logično, saj je TFT bolj taktična igra, kjer ne šteje ravno odzivni čas igralca. V decembru naj bi dobili nekaj beta preizkusov, vnaprejšnjo registracijo pa lahko že naredite na Google Play.

Wild Rift in mobilni Teamfight Tactics bosta izšla enkrat v 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime