Riot dela na pretepaški igri in projektu, ki spominja na Diablo

Včeraj se je odvila 10 obletnica igre League of Legends in razvijalec Riot je pripravil zelo dolg prenos v živo, v kateremu so prikazali ogromno novih stvari.

Obilica novih projektov izgleda zanimivo, žal pa skoraj o nobenemu ne vemo nekaj preveč veliko, ampak smo dobili samo kratke izsečke.

Med posnetki je v oko zbodel projekt, ki je očitno nekakšna pretepaška igra. Da Riot dela na takšni igri niti ni bila skrivnost, a sedaj smo zadevo prvič videli v akciji.

Razvijalec projekt imenuje Project L in je ponosen, da je naslov končno lahko predstavil javnosti. Žal pa o njemu še dolgo časa ne bomo videli ničesar, saj se bo Riot sedaj malce potuhnil in bo Project L spet prikazal, ko bo imel malce več mesa na kosteh.

Riot je leta 2016 kupil studio Radiant Entertainment, ta pa je takrat delal na pretepaški igri Rising Thunder. Projekt je bil kmalu po nakupu ukinjen in očitno bomo sedaj iz tega dobili skrivnostni projekt L. Spodaj si lahko pogledate igralni posnetek, ki prikazuje borbo med karakterjema Ahri in Dariusom.

Riot pa je prikazal še eno zadevo in tudi ta je očitno v zgodnjem stadiju razvoja. Interno se imenuje Project F in pri opisu je bilo rečeno, da je to projekt, “ki raziskuje raziskovanje Runeterre skupaj z vašimi prijatelji”. Žal več ni znanega in vse kar imamo, je spodnji kratek posnetek.

Watch League 10-Year Kickoff – League of Legends from Riot Games on www.twitch.tv

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime