ArcheAge: Unchained je sedaj na voljo

ArcheAge je bila obetavna MMO avantura, ki je leta nazaj med igralci vzbudila ogromno zanimanja. Vsebovala je namreč unikatno mehaniko, kjer so si igralci v širnemu svetu lahko kupili zemljo, na njej posadili pridelek ter gor postavili tudi topli domek.

Žal pa je pogoltnost založnika z mikrotransakcijami iz igre naredila Pay2Win zadevo, zaradi česar je igra začela hipoma izgubljati bazo privržencev.

Razvijalec se je zato odločil izdelati novo verzijo igre ArcheAge: Unchained, ki bo za namestitev plačljiva, a bo napredovanje pogojeno samo preko igranja.

Seveda mora igra še nekako dodatno zaslužiti dinarčke, to pa bodo storili preko ArchPassov. Ti spominjajo na Battle Pass prepustnice, ki jih poznamo iz drugih večigralskih naslovov, v igri pa bodo nastopile vsake 3 mesece. Če želite, boste lahko vse nagrade v teh ArchPassih pridobili brezplačno, tisti, ki pa boste odšteli kakšen evro, pa boste dobili bolj kvalitetne kozmetične dodatke in barve.

ArcheAge: Unchained je sedaj že na voljo za nakup na uradni spletni strani, za igro pa boste morali odšteti okoli 25 €. Razvijalec se trudi, da bi zadevo omogočil še na Steamu, a datum izida te verzije še ni znan.

Spodaj si lahko ogledate tudi novi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime