Stellaris mobilna igra zasačena pri ukradenih podobah iz igre Halo 4

Založnik Paradox ni takšen, za katerega bi človek pomislil, da bi njihove kompleksne strategije tipa Crusader Kings 2, imele karkoli početi na mobilnih napravah.

A švedsko podjetje ta trg vseeno zanima, zato se je tudi odločil spočeti igro Stellaris: Galaxy Command. Beta različica je včeraj zaživela v izbranih državah kot so Švedska, Nova Zelandija, Kanada in Avstralija.

A igra je hitro izginila iz strežnikov, saj so igralci ugotovili, da jih ena slika iz igre precej spominja na nek drug naslov. Več kot očitno je postalo, da si je razvijalec GameBear spodnjo sliko izposodil iz igre Halo 4.

Originalna slika iz Halo 4.
Ukradena in rahlo predelana podoba.

Paradox se je na Twitterju hitro upravičil in zadevo spravil dol iz strežnikov. Vendar je zanimivo dejstvo, da Stellaris: Galaxy Command še vedno ni na voljo. Popravek takšnega lapsusa niti ne bi smel biti prevelik problem, zato se sumi, da je Paradox v igri odkril še dodatne nepravilnosti.

To je izjavil tudi na Twitterju, kjer je povedal, da je prvotna preiskava zaključena, a si po njihovem zasluži bolj globok vpogled. Zato so se odločili za preiskavo vzeti več časa in dokler ne bo zadevo 100% popravljena, se mobilni Stellaris ne bo pojavil na strežnikih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime