Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 prestavil izid

Vampire: The Masquerade – Bloodlines velja za eno najboljših RPG izkušenj, ki pa je imela ob izidu velike težave. Zgrajena je bila namreč na pogonu Source 2 in je izšla skladno z igro Half-Life 2. To je bila ogromna napaka, saj je Valvova streljanka v prodaji povsem požrla svojega konkurenta, ki je poleg tega izšel močno prezgodaj in v praktično nedokončanemu stanju.

Vse skupaj je pripeljalo do tega, da je razvijalec Troika bankrotiral in kakršnokoli upanje o nadaljevanju je bilo dolgo časa mrtvo.

Vendar se je delo na nadaljevanju le pričelo in dobili smo celo nekaj igralnih posnetkov. Ti so prikazali precej obetaven projekt, a veliko ljudi je bilo mnenja, da bi si razvijalec moral za izpeljavo vzeti nekaj dodatnega časa.

Tega mnenja je očitno tudi razvijalec Hardsuit Labs in včeraj so na svojemu blog prispevku objavili, da bo igra nekoliko zamudila. Bloodlines 2 bi moral originalno iziti v prvi polovici 2020, novi datum pa je enkrat kasneje v 2020. Razvijalec je zapisal, da noče ponavljati napake predhodnika, kateri je izšel prezgodaj in če bi lovili originalno zastavljen datum, bi se enako zgodilo tudi njim.

Čeprav so to morda za koga slabe novice, pa ni vse tako temno, kot bi si človek mislil. Založnik Paradox namreč kmalu pripravlja dogodek PDXCON, kjer bomo zagotovo izvedeli več informacij glede Bloodlines 2 in morda nas tudi pričaka kakšen nov igralni posnetek.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!