Napovedan Crusader Kings 3 – dvojka postala brezplačna na Steamu

Razvijalec Paradox je znan po svojih “grand” strategijah, ki vsekakor niso za povprečnega nedeljskega povprečnega igralca. Njihove igre so težke, vsebujejo zakompliciran uporabniški vmesnik, grafično pa to niso ravno lepotice.

Vendar če se igralec prebije skozi vse to bo dosegel izkušnjo, ki je ne more dobiti nikjer drugje. To še posebej velja za naslov Crusader Kings 2, ki je s svojo kompleksnostjo in globokim sistemom igranja navdušil praktično vsakega, ki je igri namenil dovolj časa.

Crusader Kings 2 je skozi življenjski obstoj nabral za celo morje DLC-jev in sedaj je tega dodajanja vsebine očitno končno konec, saj se pripravlja povsem nov del.

Crusader Kings 3 je dobil tako svoj prvi uradni napovednik, žal pa ne prikaže igranja. Režiser igre, Henrik Fåhraeus, pa je k sreči razkril nekaj dodatnih informacij.

Povedal je, da je studio navdušen nad tem, da je drugi del pridobil tak širok krog privržencev. Tretji del bo še bolj podroben od predhodnika in razvijanje družinskega drevesa nam bo omogočilo, da sestavimo lepo družino psihopatov. Večji nadzor bomo imeli tudi nad političnim in verskim aspektom.

Izboljšana bo tudi grafična podoba, kjer bodo zemljevidi veliko bolj podrobni, po mapi pa se bodo prvič sprehodili 3D modeli. Paradox še obljublja, da bo Crusader Kings 3 veliko bolj prijazen do začetnikov, saj nas čaka uvajalni del in pomočniki, ki nam bodo svetovali med našo potjo do prevlade.

Crusader Kings 3 bo izšel enkrat v 2020, a do takrat nam ne bo dolgčas. Založnik se je namreč odločil drugi del ponuditi povsem brezplačno in ko ga enkrat aktivirate na Steamu, bo vaš ostal za vedno. Znižani so tudi njegovi DLC-ji, a teh je res, res veliko. Za (znižani!) paket boste morali odšteti kar 259,98 €!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime