Twitch streamer se je dokopal do zgodnjih kopij COD: Modern Warfara in jih sedaj prodaja po 250$

Twitch streamer, ki sliši na ime “VonGarcon” očitno ima dobre veze. Dokopal se je namreč do zgodnjih kopij težko pričakovane igre Call of Duty: Modern Warfare, katera se urno približuje izidu.

A neučakanost dela svoje in nekateri igralci so očitno pripravljeni odšteti velike denarce, samo zato, da bi igro igrali par dni prej.

VonGarcon tako svoje kopije prodaja po ceni 250 $ za en izvod igre, kar se morda zdi res veliko, a to je nekakšna cena, ki jo bo Call of Duty zahteval z vsemi svojimi mikrotransakcijami.

Šalo na stran, VonGarconn je vse skupaj podprl s slikami zapakirane igre, ki jo ima očitno na voljo samo za PlayStation 4. Na svojemu Instagram profilu je tudi prikazal kratki posnetek večigralskega načina Gunfight, a je zadevo, v strahu pred tožbo iz strani Activisiona, hitro pobrisal.

Je pa trenutno upravičen strah nekaterih igralcev, ki se bojijo kvarnikov oz. spoilerjev. Zagotovo se bo namreč našel nek barabin, ki bo želel pokvariti zgodbo vsem tistim, ki še potrpežljivo čakajo na svoj izvod igre. Previdnost ni odveč-

Call of Duty: Modern Warfare bo izšel 25. oktobra, spodaj pa si lahko ogledate zadnji napovednik, vzet iz PC različice igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime