Big Bang Theory scenaristi delajo na novi humoristični seriji, ki bo spremljala e-šport ekipo

Ni prav dolgo minilo, odkar se je zaključila zadnja sezona Velikih pokovcev, a scenaristi in igralci že gledajo proti svojim naslednjim projektom. Vile in položnice je namreč treba plačati in v brezdelju ni ravno pametno posedati.

NBC je oznanil, da ima plane za novo serijo, ta pa bo še bolj gikovska od Big Bang Theoryja. Začutili so, da je e-šport dandanes v porastu in da je morda čas potipati tudi to nišo in morda iz tega spočeti novo humoristično serijo.

Ta se bo imenovala The Squad, sledila pa bo skupini prijateljev, ki se podajo v svet e-športa. Premisa serije je “raziskovanje tega občutka, ko končno najdeš svoje pleme, po letih samotarstva”.

Serijo bo vodil igralec Johnny Galecki, katerega poznamo predvsem po vlogi Leonarda Hofstadterja iz serije Veliki pokovci. Johnny ter njegova produkcijska hiša Alcide Bava Productions bosta očitno glavna šefa serije, iz stare ekipe pa se jim bo pridružil še scenarist Anthony Del Broccolo. Ta se je v Big Bang Theory kot scenarist pridružil v 5. sezoni, pri 12. pa je že napredoval na mesto izvršnega producenta.

The Squad je še daleč od izida, a ima na sebi vseeno že nekaj lepih in velikih imen. Seveda vsi upamo, da bodo v seriji našli mesto tudi še nekateri drugi igralci iz Velikih pokovcev. Osebno navijam za Howard Wolowitza.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime