Doom 64 dobil uradni igralni napovednik

Leta 1997 je Nintendova družinsko prijazna konzola dobila igro Doom 64. To je bil precej velik razmak v knjižnici iger, kjer so se nahajali barviti Mario in Zelda, a igra je vseeno dobila širok krog privržencev. Razlog je bil, da je Doom 64 kvaliteten naslov in da je to pač Doom. Kdo ne bi imel rad te igre?

Sedaj se je založnik Bethesda odločil, da po 23 letih igro zopet spravi na prodajne police. Svojo kopijo bodo sedaj prejeli PC-jaši in Doom 64 bo lahko končno zasijal v svoji polni luči. Nintendo 64 kontroler je bil namreč peklensko zlo za nadzor, tako da bo naveza miške in tipkovnica mnogo pripomogla k pravi demonsko-klavski izkušnji.

Doom 64 bo vseboval nekatere nove teksture oz. “sprite”, podprte pa bodo tudi višje ločljivosti. Igralce čaka 30 akcijskih stopenj, naša glavna naloga pa bo odprava šefa Mother od Demons in ubranitev pred invazijo iz pekla. Ne čaka pa nas samo akcija, saj je Doom 64 precej grozljiv in na koncu izpade nekakšna mešanica drugega in tretjega dela.

Če ste si morda prednaročili Doom Eternal, ki je nedavno doživel pošten zamik izida, boste Doom 64 prejeli povsem brezplačno.

Igra ima napovedan izid za marec 2020, spodaj pa vas čaka obljubljeni igralni posnetek.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime