Read Dead Redemption 2 – primerjava grafike med PC-jem in konzolami

Urno se nam približuje izid kavbojščine Red Dead Redemption 2 za PC in razvijalec Rockstar je že izdal svoj prvi napovednik.

Nek junak je nato vzel PC napovednik in scene iz njega primerjal s tistimi iz Xbox One različice. Seveda morda takšna primerjava ni ravno na mestu, saj YouTube dodobra skompresira vizualno podobo in grafično bo zadeva izgledala precej drugače.

Pri spodnji primerjavi je zato odveč primerjanje tekstur, saj nam YouTube tega ne more dovolj podrobno prikazati. Vseeno pa lahko vidimo nekaj razlik. Vidljivost bo boljša ter meja izrisovanja precej boljša. Očitno se bo PC različica tudi znebila tistega čudnega filtra, ki je vladal na konzolnim predstavnikom, tu pa je seveda še podpora višjim ločljivostim ter neomejeno sličic na sekundo.

Red Dead Redemption 2 izide že 5. novembra, tako da bomo kmalu imeli pred sabo veliko boljšo predstavo predelave.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Se nam končno približuje praktična rešitev za premikanje v VR okolju?

Bolj težko boste našli nekoga, ki je praktično preizkusil kakšen VR sistem in ob njem ni izkazal navdušenja. Ko v virtualni resničnosti...

Zdaj lahko igrate prve štiri misije iz Warcrafta 2 v pogonu Warcrafta 3 Reforged

Warcraft 2: Tides of Darkness je izšel leta 1995, kar pomeni, da je prestar celo za zame, saj sem svojo pot s...

Indiana Jones 5 naj bi konstantno prelagal izid zaradi težav s scenarijem

Minilo je že 12 let odkar je izšel zadnji Indiana Jones film, imenovan The Kingdom of the Crystal School, a še danes...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!