Star Wars: The Old Republic še kar brca in je včeraj prejel nov dodatek Onslaught

Ste vedeli, da je Star Wars: The Old Republic včasih veljal za “ubijalca World of Warcrafta”? Založnik EA je njega dni za ta MMO projekt zapravil ogromne količine denarja, vendar se ni vse izšlo po njihovih načrtih.

SWtOR je imel ob izidu kar nekaj težav: od hroščev do manjka končne vsebine, kot so zanimivi “raidi” in podobno. Zato je špil hitro pričel zgubljati naročnike, a vseeno ni propadel. Obdržal je dovolj veliko bazo privržencev, da se EA-ju zdi vredno ohranjati strežnike pri življenju in igri dodajati novo vsebino.

Mimogrede, Star Wars: The Old Republic je nekaj res posebnega. Ko je Star Wars znamko kupil Disney, je vso dodatno vsebino, ki ni bila direktno povezana z Skywalker štorijo, označil za neuradno. The Old Republic je tako edini še živeči izdelek, ki se ne smatra kot “canon” in še vedno dobiva dodatke.

Najnovejša posodobitev se imenuje Onslaught in je uradno včeraj zaživela na vseh strežnikih. Dodatek bo spet zanetil dolgoletno vojno med Sithi in Jediji, njihov konflikt pa se bo preselil na planet Corellia. Tam bodo Sithi poskušali razbiti Republiško ladjedelnico, medtem ko se bodo dobričine poskušale ubraniti napada.

Čakata nas še dodatna planeta. Onderon bo poseljen z nepredirnimi džunglami in nevarnimi divjimi bitji, medtem ko je Mek-Sha obkrožen z asteroidi in je bil prej pod vplivom Huttov. To pomeni, da je postal pravo zatočišče vesoljskih barabinov in sedaj bo igral pomembno vlogo pri dolgotrajni vojni med slabimi in dobrimi fanti.

Onslaught prinaša še nekatere dobrote za F2P in Preferred igralce. Razširitvi Rise of the Hutt Cartel in Shadow of Revan sta sedaj postali brezplačni za vse, dvignili pa so tudi nekatere druge omejitve, ki so najedale tistim, ki želijo svoje igranje opraviti brezplačno.

Za igranje Onslaughta se boste morali poslužiti mesečne naročnine, Bioware pa je izdal tudi novi napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime