Command & Conquer Remastered dobil prvi igralni posnetek

Strategije so že dolgo časa na aparatih, ki jih komajda ohranjajo pri življenju. Zlati časi takšnih iger so že daleč za nami, a morda se nam pripravlja majhna revolucija v temu, danes nišnemu žanru.

Blizzard že nekaj časa dela na predelavi Warcraft 3: Reforged, Microsoft pa nam prav tako pripravlja novi Age of Empires 4. Nekaj časa nazaj se je tudi EA spomnil, da ima v svoji vreči licenc eno pomembno strategijo, ki sliši na ime Command & Conquer.

Tega je njega dni delal razvijalec Westwood, ki pa je že dolgo nazaj zagrizel v prah. Na predelavi tokrat dela razvijalec Petroglyph Games, ta pa se je včeraj odločil prvič prikazati nekaj igralnega posnetka. V posnetku ne vidimo veliko, saj je v bistvu prikazan samo prihod iz stare verzije na novo, a rezultat bo vseeno navdušil privržence te strategije, ki je svoje rojstvo doživela leta 1995.

Razvijalec je izjavil, da želi v predelavi ostati zvest izvirniku in da ne želijo spreminjati formule, ki je iz te strategije naredila tako spoštovano ime. Igralci boste lahko tudi preklapljali med staro različico, ki je tekla v ločljivosti 320×200 v novo, katera bo podpirala tudi resolucijo 4K.

Na uradni strani si lahko ogledate še nekaj primerjalnih slik, žal pa predelava še vedno nima datuma izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime