Darksiders Genesis prihaja 5. decembra

Darksiders Genesis bo izšel 5. decembra za PC, spodaj pa si že lahko ogledate napovednik.

THQ Nordic je pokazal novo Darksiders igro, ki bo izšla v veselemu decembru. Pokazali so nam tudi nov napovednik, ki je zelo humoristično obarvan in glavni lik z dvema pištolama močno spominja na Cayde-6 robota iz igre Destiny. No, Darksiders privrženci veste, da je tipu ime Strife in da gre še za zadnjega jezdeca apokalipse.

Skratka nova igra Darksiders: Genesis akcijska pretepaška igra, ki jo bomo za razliko od prejšnjih delov gledali iz ptičje perspektive. Držimo pesti, da bo mogoče zadevo igrati tudi v sodelovalnem načinu, saj je to veliko boljše ko se s prijatelji odpravimo na avanturo.

Žal bodo igralci na konzolah morali še malce počakati saj bo za njih Darksiders Genesis na voljo šele v letu 2020 in sicer 14. februarja. Igra bo poleg PS4 in XB1 izšla tudi za Nintendo Switch in Google Stadia.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!