Bo Microsoft Flight Simulator postal nov grafični prvak? Nove slike kažejo fantastično grafiko

Da Microsoft dela na novi simulaciji letenja, vemo že od napovedi na sejmu E3 2019. A od takrat dalje nas igra vedno bolj navdušuje in pred kratkim je založnik prikazal novo serijo slik iz igre in zadeva izgleda naravnost spektakularno.

Znano je že, da bo Flight Simulator uporabljal posebno tehnologijo, kjer bodo talne teksture vzete iz njihovih Bing zemljevidov. Tako bomo lahko preleteli dobesedno celotni svet, kar je skoraj neverjeten tehnološki dosežek.

A nismo vedeli, kako dobra bo dejanska grafična podoba. Stopnja podrobnosti je naravnost neverjetna, teksture spektakularne, volumetrični oblaki pa pričarajo stopnjo realizma, ki jo do sedaj še nismo videli.

Ta grafična spektakularnost je narejena brez ray tracing učinkov, čeprav Microsoft namiguje, da naj bi bili ti dodani naknadno. Prav tako naj bi razmišljali tudi o podpori za VR naprave.

Microsoft Flight Simulator še nima točnega datuma izida, ve se samo, da naj bi se to zgodilo enkrat v 2020. Spodaj si lahko ogledate serijo novih slik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime