Konec novembra bo v Ljubljani potekala nova LAN zabava Starfall 4

Novica je bila poslana preko spletnega obrazca (klikni me)

Prav lepo je videti, kako je slovenska gaming scena v zadnjih letih postala razgibana. Poleg naših dogodkov Gaming brez izgovorov je za vajeti poprijela mlajša generacija, katera bo kmalu izvedla LAN zabavo Starfall 4.

To je zdaj že njihov četrti dogodek, ki se bo tokrat odvil 23. in 24. novembra v prostorih Fakultete za računalništvo in informatiko v Ljubljani.

Takole pravi njihova izjava za javnost:


Na dogodku boste lahko tekmovali v igrah kot so Fortnite, FIFA 20, PUBG, Rainbow Six Siege in CS:GO ter se borili za nagradne sklade v vrednosti več 1000€.

Na BYOC Lan Party bo prostora za več kot 200 igralcev, ta pa bo potekal v glavni avli čez soboto in nedeljo.

V sklopu dogodka bodo organizirane tudi stranske aktivnosti za vse udeležence. Imeli boste priložnost preizkusiti VR in najboljše trenutke v najnovejših igrah. Tam bo gaming kotiček za vse udeležence, kjer boste lahko osvojili nagrade in se zabavali na PlayStation 4, Nintendo Switch in XBOX ONE konzolah.

V sklopu dogodka bo organizirano tudi dirkaško tekmovanje, kjer boste imeli priložnost osvojiti kar nekaj zanimivih nagrad. Zbiratelji bodo razstavili svoje zbirke retro računalnikov in konzol v retro gaming kotičku, kjer bodo tudi potekale delavnice iz sestavljanja računalnikov, programiranja ipd.

Na dogodku bo tudi prisoten Team Spectralis in večino slovenskih gaming YouTuberjev ter streamerjev. Trenutno so svojo prisotnost potrdili: Jure Tršan Blond, Rok Cobl, Aleksander Arlič, Tija Fende, Aljažek, Scorplz, Clumsy Mark, Aljo King, Anton The One, Gtehnic, Kristjan Belegič, Mato, Mega, Ritter Čančer, Life as Klemen in Nick Delic.

Imeli boste priložnost navijati za njih v YouTuber Showdown, ki bo potekal v soboto ob 11.00. Zatem bo tudi sledil Meet&Greet, kjer boste lahko spoznali vse osebno! Seznam vseh YouTuberjev bo objavljen na uradni spletni strani.

V sklopu Game Night bodo v večernih urah organizirani casual turnirji iz iger Osu!, CS:GO 1v1 za vse udeležence BYOC Lan Partya. Turnirje bodo tudi spremljale namizne igre (Tarok, Monopoly, Cards Against Humanity,…).

Vabljeni so tudi vsi casual igralci, ki se ne mislijo udeležiti turnirjev. Na StarFall 4 je odlična priložnost, da se osebno srečaš s prijatelji, s katerimi po cele dneve igraš igre! 

In kot je navada, je prost vstop za obiskovalce. Udeleženci BYOC LAN Partya potrebujete seboj svojo računalniško periferijo (miška, tipkovnica, slušalke) kot tudi svoj računalnik ter monitor. Namesto računalnika pa lahko imate svojo konzolo. Seveda ne pozabite na UTP internetni kabel, ki mora biti dolg vsaj 10 m, in električni razdelilec.


Vse dodatne informacije lahko odkrijete na njihovi uradni spletni strani, kjer lahko opravite prijave na razne turnirje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime