Call of Duty: Modern Warfare zahteva konstantno povezavo na internet, tudi za preigravanje kampanje

Veste kaj je žalostno? Da se mi je zdelo tipkanje zgornjega naslova skoraj brezpredmetno, saj se mi zdi, da smo se igralci že povsem navadili na absurdne traparije kot so konstantna povezava na internet, tudi ko želimo igrati enoigralsko kampanjo.

Tako da ja, Call of Duty: Modern Warfare potrebuje konstantno povezavo na internet, tudi ko želite samo igrati štorijo, ki z internetom nima nikakršne veze. Špila tako s sabo raje ne vzemajte nekam, kjer nimate stabilne povezave na vsemrežje.

Kaj je razlog takšne poteze iz strani Activisiona ni nobena večja skrivnost. Gre seveda za borbo proti piratom in zadeva je zaenkrat uspešna, saj igra zaenkrat še ni bila zlomljena iz strani krekerjev. A vprašanje vstaja, če je ta borba proti piratom vredna zafrkavanja legitimnih kupcev. Na konzolah takšnih omejitev ni, tako da lahko kampanjo igrate tudi brez povezave na splet.

Mimogrede, Activision je za vse tiste igralce, ki so tako težko pričakovali igro, da so si vzeli kar dopust od službe ali šole, spisal prav posebno opravičilo, ki so ga objavili na svojem Twitterju. Zadeva je zabavna in če imate šefa z dobrim smislom za humor, se znata skupaj malce nasmejati, preden vas prijateljsko ne potreplja po ramenu in vam pokaže vrata.

Call of Duty: Modern Warfare kampanja zaenkrat izgleda fantastično. Samo poglejte si spodnji pol urni igralni posnetek in nevem za vas, ampak sam se dobil velike nostalgične občutke na Call of Duty 4. Ki za igranje štorije ni potreboval interneta. Očitno gremo s tehnologijo v napačno smer.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime