Apple začel uradno prodajati slušalke AirPods Pro za ceno 249 $

Applove AirPods slušalke so vsekakor privlačna zadeva, še posebej če na sebi ne marate nositi klasičnih slušalk ali pa bi radi med telovadbo poslušali tudi kakšen zanimiv in spodbuden štiklc.

Dolgo se je šušljalo o nasledniku AirPods 2 in ta je danes končno postal resničnost. AirPods Pro so pridobili kar nekaj tehnoloških novosti, zajetno pa se je povečala tudi njihova cena.

Glavna lastnost teh slušalk je zagotovo tehnologija preklica zunanjega zvoka oz. “noise cancellation”. To pomeni, da lahko slušalke uporabimo tako, da ne slišimo zunanjih motečih zvokov, ta način pa lahko tudi izklopimo, če želimo še vedno biti pozorni na svojo okolico. Ko je preklic zvoka aktiven, se rahlo skrajša doba baterij, saj bodo slušalke aktivne 4 ure in pol, z izklopom pa lahko ta čas raztegnemo na solidnih 5 ur, preden moramo AirPods priključiti na napajanje.

Apple je dodal tri različne silikonske blazinice, te pa lahko stestiramo z novostjo imenovano “Ear Tip Test”. Uporabnik si skozi slušalke spusti zvok in se tako prepriča, da ima mehanizem pravilno nameščen v svoja ušesa. Tu v ospredje skoči še ena novost, imenovana Adaptive EQ, ta izenečevalnik pa naj bi prilagodil oddajanje zvoka na uporabnikovo uhelj, to pa naj bi izboljšalo kakovost zvoka.

Polnjenje bomo izvajali tudi preko polnilne postajice, ta pa se malce razlikuje glede na predhodnika. Postajico lahko polnimo brezžično preko Qi polnilne podloge.

AirPods Pro so na voljo samo v beli barvi, prednaročila pa so se danes začela za ameriške kupce. Za svoj set bodo Američani primorani odšteti 249 $.

Več informacij na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime