Star Citizen lahko igrate en teden brezplačno

Star Citizen je vsekakor ambiciozen projekt. Na njem že dolga leta dela razvijalec Cloud Imperium Games in projekt je absolutni rekorder v aspektu nabranega denarja preko “crowdfundinga”.

Zadeva je do sedaj zbrala že preko 239 milijonov dolarjev, kar je absolutno nora številka za projekt, ki je že dolga leta v alfa stanju in neprestano prestavlja datum izida.

A pustimo to ob strani, saj je pred kratkim izšla posodobitev alfa 3.7.0, skladno s tem pa dobijo vsi igralci možnost brezplačnega preizkusa. Če si boste morda zaželeli nadaljnjega igranja, lahko špil tudi kupite po znižani ceni. 40 € vam bo kupilo vstop v igro in tako se lahko pridružite masi drugih ljudi, ki že dolgo časa čakajo na polno različico ali pa vsaj beto.

Posodobitev 3.7 je v igro prinesla kar nekaj zanimiv novosti. Sedaj lahko vesoljska plovila lahko najamete, dobili pa ste tudi možnost rudarjenja različnih asteroidov. Igralci so sedaj dobili inventar in možnost deljenja misij.

Razvijalec se tudi rad pohvali z določenimi infografikami in tudi za letošnje leto je pripravil novo, ki si jo lahko ogledate spodaj.

Brezplačni preizkus se je začel danes in bo trajal vse do 3. novembra, igro pa si lahko prenesete iz sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime