Riot predstavil League of Legends hip hop skupino True Damage

Razvijalec Riot nas že dolgo draži s svojim naslednjim glasbenim projektom in ta je včeraj končno postal resničnost.

Izšel je namreč novi napovednik, ki je predstavil glasbeno skupino True Damage. Ta bo sestavljena iz karakterjev Yasuo, Senna, Qiyana, Ekko in super zvezdnice skupine K/DA, Akali. Glasove bodo posodili Becky G, Keke Palmer, Thutmose, DUCKWRTH in Soyeon.

Predstavljena je bila tudi nova skladba GIANTS razloženo pa je tudi, kako se je pet članov skupine sploh združilo v takšen projekt. Prvi štiklc bo svojo uradno premiero doživel dva dni pred finalom League of Legends svetovnega prvenstva, ki se bo odvil v Parizu 10. novembra.

Riot je razkril cene novih preobleke za pet članov novo nastale skupine:

  • Akali – 1350 RP
  • Ekko – 1820 RP
  • Qiyana – 1350 RP
  • Senna – 1350 RP
  • Yasuo – 1350 RP

True Damage bo verjetno, tako kot se je zgodilo s prejšnjo skupino K/DA lani, uprizoril svoj prvi virtualni koncert na velikem finalu v Parizu.

Posebnost True Damage preoblek je Prestige True Damage Qiyana, katerega dizajn je zasnoval priznani modni oblikovalec znamke Louis Vuitton Nicolas Ghesquière. Prestige Qiyana je prvi izmed dveh napovedanih skinov, ki jih bo Riot izdal v sodelovanju z znamko Louis Vuitton – drugega, Prestige True Damage Senna, lahko pričakujemo v začetku leta 2020.

Mimogrede, Ekko ima povsem slaboriten “taunt” v igri, ki vas bo zagotovo spomnil na zabaven posnetek iz dolgo nazaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime