World of Warcraft – Shadowlands postal uraden, dobili smo tudi prvi napovednik

BlizzCon se med časom pisanja še vedno izvaja in po temu, ko je Blizzard naznanil dolgo pričakovani Diablo IV, smo dobili tudi informacije glede novega dodatka za World of Warcraft.

Ta se bo uradno imenoval Shadowlands, popeljal pa nas bo v tisto deželo mrtvih, ki ga igralci vidijo, ko enkrat podležejo v boju.

Razvijalec nam je za začetek pripravil nov kinematografični napovednik, ki je, tako kot veli Blizzardova tradicija, za prste obliznit. V njemu vidimo Sylvanas, ki se vrne v ICecrown Citadel. Tam jo pričaka trenutni Lich King Bolver in sledi spektakularna bitka. Zmaga Sylvanas in nato raztrga Lich King krono, kar sproži kataklizmične dogodke.

Razkritih je bilo tudi nekaj dodatnih podrobnosti. Igralci bodo imeli na voljo štiri različne Covenante, z enim od njih pa bomo lahko sklenili zavezništvo. To bo pomembno vplivalo na njihovo nadaljnjo potovanje, saj bomo tako dobivali različne sposobnosti in bonuse.

Spremenjeno bo tudi samo stopnjevanje. Blizzard je že nekaj časa govoril, da bo spremenil maksimalno število stopenj in to se bo sedaj končno tudi zgodilo. Nova maksimalna stopnja bo zmanjšana na 50 (iz 120), Shadowlands pa vam bo omogočil napredovanje do 60. Tako naj bi bila vsaka stopnja pomembna in igralci naj bi pri “dingu” čutili veliko bolj zadovoljivo.

Po novem bodo vsi lahko postali Death Knighti, med katere po novem prištejemo tudi Pande, čaka pa nas tudi bolj podrobna kostumizacija likov.

Shadowlands je že na voljo za prednaročilo. Osnovna verzija vas bo oštela za 39.99 €, Heroic Edition za 54.99 € in Epic Edition za 74.99 €. Zaenkrat še nimamo točnega datuma izida, a naj bi se to zgodilo še enkrat letos.

Epski napovednik si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime