Diablo 4 je še zelo, zelo daleč od izida

Na letošnjemu BlizzConu ste bili zagotovo navdušeni nad najavo dolgo pričakovane igre Diablo 4. Tolažeče je že dejstvo, da je bil naslov uradno najavljen in da Blizzard pospešeno dela na njemu.

Dobili smo vzdušni napovednik ter igralni posnetek in precej podrobnosti. A kljub temu, da igra izgleda že skoraj dokončana, je to daleč od resnice.

Režiser igre, Luis Barriga, je to tudi potrdil na BlizzConu. Povedal je, da je bil predstavljen samo majhen del ogromnega sveta, ki naj bi ga ponujal Diablo IV ob izidu. Takšen masiven naslov zahteva svoj čas in ogromno mehanik še ni bilo dorečenih, kaj šele ustvarjenih. Barriga je zato izjavil, da je naslov še zelo daleč od izida, celo po Blizzardovih standardih.

Spomnimo se, da je bil Diablo 3 uradno najavljen leta 2008, izšel pa je šele 4 leta kasneje, v 2012. Morda je bil razlog takratne zamude dejstvo, da je risana podoba trojke precej razočarala publiko, medtem ko je bil napovednik štirice precej bolj toplo sprejet. Upamo, da bo to dejstvo vplivalo na čas razvoja, vseeno pa si želimo, da si razvijalec vzame ves potreben čas za razvoj res spektakularne igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime