Dragon Age bo kmalu praznoval 10. rojstni dan in Bioware nam pripravlja neko presenečenje

Dragon Age velja za eno najboljših RPG serij, pa čeprav je franšiza v preteklosti imela kar nekaj težav. Po kritično uspešnem prvem delu, je bil Bioware primoran v zelo kratkemu času razviti drugi del, kateri je imel zaradi tega veliko težav. Tretji del se je preselil v odpri svet, kar meni osebno ni ravno odgovarjalo, a špil je vseeno požel ogromno nagrad.

Kar težko je verjeti, da bo 7. novembra ta franšiza praznovala že svoj 10. rojstni dan. Da se dela na četrtemu delu je jasno že od dogodka E3 2018 in to je morda zadnja priložnost Biowara, da se po neuspešnih projektih Mass Effect: Andromeda in Anthem, zopet prikupi igričarski publiki. In morda šansa, da prikaže nekakšen pozitiven rezultat, preden EA nanj položi sekiro.

Razvijalec bo za obletnico pripravil posebno praznovanje, to pa se bo odvilo 12. decembra. Kaj točno se bo na ta datum zgodilo še ni znano, a oboževalci upajo, da bomo mogoče dobili končno kakšne nove informacije glede Dragon Age 4.

Četrti del ne bo izšel še vsaj 2 leti, avgusta pa je igra izgubila vodilnega producenta, Fernanda Mela. Držimo fige, da se razvijalec vendarle spet postavi na noge, do praznovanja pa si lahko še enkrat pogledate edini dražilnik iz leta 2018.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime