Kojima in njegov studio bosta v bodoče delala tudi filme

Hideo Kojima je ime, ki se je precej dobro zasidralo v možgane vsakega oboževalca iger. Gre za fotra serije Metal Gear Solid, njegov zadnji naslov Death Stranding pa je trenutno tik pred izidom.

Če poznate delo Hidea, potem veste, da tip obožuje pripovedovati dolgo in globoko zgodbo, ki je velikokrat že kar malce nesmiselna in zapretiravana. Kojima v svoje naslove rad vrine dolge, nepreskočljive sekvence, ki vam včasih začnejo parati živce. Navsezadnje igramo igro in bi dejansko med njo radi tudi kaj igrali in ne samo gledali v zaslon.

Hideo si je kljub temu skozi leta nabral ogromno privržencev in ti bodo veseli ob njegovi zadnji najavi, da se bosta on in njegov razvijalski studio Kojima Productions podala tudi v svet filmov.

Japonec je svojo namero sporočil med videom “Making Death Stranding”, zraven pa je dodal še nekaj svojih misli. Hideo misli, da je prihodnost iger in filmov v pretočni vsebini, ki jo za mesečno naročnino ponujajo denimo Netflix, HBO in Sony preko svojega servisa PlayStation Now.

Zanimiv video si lahko ogledate spodaj, je pa poteza Hidea nepresenetljiva, a vseeno malce vprašljiva. Čeprav je Kojima vsekakor unikaten na področju iger, bo imel v filmskem svetu veliko večjo konkurenco. Prav tako je njegove filmske sekvence v igrah reševala dejanska dobra igralnost in si lahko kakšne kikse v zgodbi lažje oprostil, takšnega izgovora pa v filmih ne bo imel.

A tip ima veze v Hollywoodu in tudi široko bazo oboževalcev, tako da zna biti že to dovolj za preboj v drugo industrijo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!