Kojima in njegov studio bosta v bodoče delala tudi filme

Hideo Kojima je ime, ki se je precej dobro zasidralo v možgane vsakega oboževalca iger. Gre za fotra serije Metal Gear Solid, njegov zadnji naslov Death Stranding pa je trenutno tik pred izidom.

Če poznate delo Hidea, potem veste, da tip obožuje pripovedovati dolgo in globoko zgodbo, ki je velikokrat že kar malce nesmiselna in zapretiravana. Kojima v svoje naslove rad vrine dolge, nepreskočljive sekvence, ki vam včasih začnejo parati živce. Navsezadnje igramo igro in bi dejansko med njo radi tudi kaj igrali in ne samo gledali v zaslon.

Hideo si je kljub temu skozi leta nabral ogromno privržencev in ti bodo veseli ob njegovi zadnji najavi, da se bosta on in njegov razvijalski studio Kojima Productions podala tudi v svet filmov.

Japonec je svojo namero sporočil med videom “Making Death Stranding”, zraven pa je dodal še nekaj svojih misli. Hideo misli, da je prihodnost iger in filmov v pretočni vsebini, ki jo za mesečno naročnino ponujajo denimo Netflix, HBO in Sony preko svojega servisa PlayStation Now.

Zanimiv video si lahko ogledate spodaj, je pa poteza Hidea nepresenetljiva, a vseeno malce vprašljiva. Čeprav je Kojima vsekakor unikaten na področju iger, bo imel v filmskem svetu veliko večjo konkurenco. Prav tako je njegove filmske sekvence v igrah reševala dejanska dobra igralnost in si lahko kakšne kikse v zgodbi lažje oprostil, takšnega izgovora pa v filmih ne bo imel.

A tip ima veze v Hollywoodu in tudi široko bazo oboževalcev, tako da zna biti že to dovolj za preboj v drugo industrijo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Beat Saber sedaj končno omogoča preigravanje polke Na Golici

Beat Saber je danes star že skoraj dve leti, a še vedno gre za morda najbolj popularno VR igro, ki jo poznajo...

Samurai Jack se vrača v obliki nove igre

Samurai Jack je bila risana serija, ki je začela svojo življenjsko pot leta 2001 in nekaj časa se je zdelo, da so...

Resident Evil 3 Remake dobil nov, 15-minutni igralni posnetek

Resident Evil 3 Remake se počasi približuje izidu in tako dobivamo glede igre čedalje več informacij, zagnala pa se je tudi oglaševalska...

Microsoft bo v Windows 10 ubil tiste nadležne ploščice, ki jih ni uporabljal nihče

Če uporabljate Windows 10, in bilo bi presenetljivo, če ga ne bi, potem ste ob kliku na Start ikono zagotovo že videli,...

Steamova nova funkcija iskanja poenostavi iskanje iger

Prednosti Steam trgovine v primerjavi z Epic Games platformo postajajo vsak dan večje. Seveda je to tudi logično, saj je Steam na...

Povezane novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!