Popularni Fortnite YouTuber Faze Jarvis zaradi uporabe goljufij za vedno odstranjen iz igre

Morda za Faze Jarvisa še niste slišali, a gre za precej popularnega Fortnite ustvarjalca vsebine, ki si je na YouTubu v samo enem letu nabral 2 milijona naročnikov.

Vendar pa si je Faze privoščil hudo nespametno potezo. Naredil je video, kjer je odkrito uporabljal goljufijo “aimbot”, katera igralcu omogoči precizno merjenje, ne glede na to, kje se nahaja vaš nasprotnik.

Jarvis je zadevo posnel kot zabavo za svoje gledalce in goljufanja ni skrival. Zdela se mu je zanimiva študija goljufanja in nekaj, kar bi štelo kot zabavna vsebina za njegov kanal. Tip se je še malce zavaroval, saj je igral na alternativnemu računu.

Razvijalcu Epic pa njegovi podvigi niso bili smešni, še manj pa zanimiv. Jarvis je tako 3. novembra doletela huda kazen, saj so ga za vedno odstranili iz Fortnita. Alternativni račun ni pomagal, saj ga je doletel IP ban, kar pomeni, da iz svojega domačega naslova ne more igro, pa čeprav ustvari povsem nov račun. Takšne ovire se sicer da zaobiti preko denimo VPN programa, a morda se Faze tega sploh ne zaveda ali pa se mu zdi to nerealna poteza.

Video njegovih usodnih vragolij je bil izbrisan iz njegovega kanala, a ga je ohranil kanal Fortnite Area, ogledate pa si ga lahko zgoraj.

Jarvis je nato naredil nov video, kjer se je opravičil tako razvijalcu kot tudi svojim gledalcem. Povedal je, kako mu je igra spremenila življenje in prepoved igranja ga je med posnetkom večkrat spravila v jok.

Jarvis očitno še ne bo nehal s snemanjem, vprašanje pa je, kaj točno bo njegov naslednji posnetek.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

12 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!