V Pokemon Sword and Shield bo manjkala več kot polovica Pokemonov

Še malo in naši Nintendo Switchi bodo pridobili povsem nov Pokemon naslov, ki se bo tokrat imenoval Sword and Shield. Tako so nekateri že pridobili svoje kopije in včeraj se je na spletni strani ResetEra pojavil ogromen “leak”, ki je razkril celotni Pokedex.

Če je zadeva točna, potem bo trenutna zbirka močno razočarala vse Pokemon privržence. Zaenkrat franšiza vsebuje 807 prisrčnih zverinic, Sword and Shield pa jih bo v virtualni obliki prikazal vsega okoli 400.

Najprej sta se na ResetEri prikazali sliki, ki naštejeta vse nove Pokemone, ki bodo v igri. Sword and Shield bo vseboval 81 novih vrst, 13 od njih bodo Galarian različice.

Nato se je pojavila še slika, ki prikaže, kateri Pokemoni iz starejših generacij se bodo vrnili in kateri ne. Tako smo dobili številko 400, a v to lahko prištejete tudi zverine iz nove generacije. Nek uporabnik je nato vse te podatke združil v priročno mrežo. Svetlo zeleni so tisti, ki se bodo pojavili v igri, temno zeleni pa so Galarian različice. Beli kvadratki pa vsebujejo Pokemone, ki jih boste žal zaman iskali v najnovejšem Pokemon naslovu.

Pokemon Sword and Shield izide 15. novembra, za prednaročanje pa se odpravite na sledečo povezavo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime