The Witcher serija bo bolj grozljiva kot fantazijska – planiranih je 7 sezon

Nedolgo nazaj smo dobili prvi uradni napovednik za prihajajočo serijo The Witcher, ustvarjalci pa so nas takrat tudi blagoslovili z datumom izida.

Medtem ko potrpežljivo čakamo na prvo epizodo, so ustvarjalci začeli razlagati dodatne informacije. Julian Parry, ki je bil odgovoren za vizualne efekte, je za spletno stran GamesRadar povedal par zanimivosti.

Izjavil je, da bo The Witcher serija precej večji poudarek dajala na grozljivost kot pa na fantazijske elemente. Fantazija bo še vedno obstajala, a bo precej realna, tako kot bo realistična sama grozljivost.

Serija ne bo sledila igram razvijalca CD Projekt RED, ampak se bo držala knjižnih temeljev, ki jih je postavil pisec Andrzej Sapkowski. Zato naj bi bila zgodba Geralta bolj osebna in tip se bo moral vseskozi boriti za svoje preživetje.

Kako bo zadeva izgledala, bomo videli 20. decembra, ko nas bo prva epizoda pozdravila na Netflixu. Ustvarjalka serije, Lauren Hissrich, je povedala, da ima planiranih 7 sezon, a vse je odvisno ravno od te prve, saj Netflix še ni podpisal pogodbe za drugo sezono.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime