The Elder Scrolls Online lahko en teden igrate brezplačno

Elder Scrolls Online je eden od MMO-jev, ki je imel precej šibak začetek, a skozi leta posodobitev in dodatkov velja igra za eno najboljših MMO izkušenj, ki jih lahko igrate v temu trenutno precej osiromašenemu žanru iger.

Če zadeve morda še niste preizkusili, potem je morda zdaj nastopil vaš trenutek. Razvijalec ZeniMax je sporočil, da je igra na voljo za brezplačen preizkus vse do 13. novembra do 16.00.

V temu času boste igralci lahko preizkusili 4 igralne razrede kot so Sorcerer, Templar, Dragon Knight in Nightblade. Sprehodili se boste lahko skozi 23 različnih območij ter preizkusili stotine nalog, če pa se kasneje odločite za nakup igre, se bo ves vaš napredek prenesel v novo igro. Če boste za preizkus ustvarili povsem svež račun, boste prejeli tudi 500 kron, ki so igrina valuta za nakup izdelkov v njihovi trgovini.

Z igranjem lahko že pričnete, preprosto se namenite na sledečo povezavo, izberite platformo in začnite s prenašanjem gigabajtov. Teh je precej veliko, saj po zadnjih informacijah igra iz mreže prenese kar preko 90 GB. MMO pač.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime