Divinity: Original Sin 2 dobil novo posodobitev, ki predrugači spopade

Divinity: Original Sin 2 je eden tistih redkih, novodobnih RPG-jev, ki si zaslužijo ponovno preigravanje. Bojevanje je namreč tako slastno in sestava vaše igralne partije ponuja toliko možnosti, da je praktično greh, da greš skozi igro samo enkrat. Nič čudnega potem, da smo ji pri opisu podelili tako visoko oceno.

Razvijalec Larian je svoje zveste privržence včeraj nadgradil z novo posodobitvijo, katera nosi ime “Gift Bags”. Ta prinaša kar nekaj pomembnih izboljšav, med njimi pa zagotovo najbolj izstopa “Randomiser”.

Ta precej predrugači vse spopade, kar bo še posebej dobrodošlo za vse tiste, ki so igro preigrali že večkrat in že na pamet vedo, kaj vse se jim bo na pot postavilo ob določenemu spopadu. Randomiser bo v vsakemu boju določenemu nasprotniku naključno dodal posebne statuse, ki jih bo naredil močnejše. Tako bo vsak boj nepredvidljiv in nikoli ne boste vedeli, kaj točno vas čaka izza ovinka.

A Larian je dodal še nekaj drugih izboljšav kot je denimo boljše sortiranje inventorija. Prav tako bo igra ob pogovoru s prodajalcem samodejno izbrala karakter, ki ima najvišjo stopnjo trgovanja. Mimogrede, tista črna mačka, ki jo morate na začetku prepeljati skozi cel kamp in upati, da vmes ne umre? Sedaj jo lahko naredite za sledilca, dobili pa ste tudi posebno piščalko, ki jo prikliče nazaj, če zatava predaleč stran.

Posodobitev je že na voljo in je povsem brezplačna, tako da samo zaženite igro in samodejno se bo prenesla na vašem PC-ju ali konzoli.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime