Ubisoft nas zopet draži z novim Splinter Cellom

Se zavedate, da je zadnja Splinter Cell igra, imenovana Blacklist, izšla davnega leta 2013? To pomeni, da za celotno trenutno generacijo konzol nismo dobili niti enega dela Splinter Cella, kar je za navdušence nad to franšizo precej žalostno dejstvo.

Ubisoft nas sicer že dolgo draži z novim naslovom, kjer bi končno spet oblekli oprijete pajkice agenta, ki se imenuje Sam Fisher. A potem se je vedno izkazalo, da se je visokotehnološka ninja pojavila samo v stranski vlogi, kot je bil denimo spodnji napovednik za Ghost Recon: Wildlands.

Srca oboževalcev so bila tako velikokrat zlomljena, a Ubisoft kar ne odneha. Sedaj je španski uradni Twitter račun objavil samo sliko Sam Fisherja, s podnaslovom: “morate razumeti temo, preden se z njo soočite.”

Več ni znanega in ponovno so se rodila želje oboževalcev za novim delom, še posebej ker je skrivnostna slika na plan prilezla slab teden pred naslednjim XO dogodkom iz strani Microsofta, kateri se bo odvil 14. novembra.

A morda bo vse skupaj kar nekaj. Vemo, da Ubisoft dela na mobilni igri Tom Clancy’s Elite Squad, v kateri se bo pojavil Sam Fisher, razvijalec pa je tudi podpisal pogodbo z Oculusom za razvoj naslovov iz njihove knjižnice franšiz.

Res si želimo, da nas čaka polnopravno nadaljevanje, a Ubisoft nas je že prevečkrat razočaral v preteklosti, da bi na to polagali veliko upanja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime