Super Mario 64 dobil nove stopnje in šefe

Super Mario 64 je izšel leta 1996 in velja za eno najbolj pomembnih iger v zgodovini igričarstva. Tudi če morebiti ne prenesete Maria, morate spoštovati dejstvo, da je bil naslov v svojemu času revolucionaren. Vnesel je namreč kvalitetno igranje v 3D, z bogatimi mehanikami in igralnostjo, ki jo nekatere igre še danes ne morejo doseči.

Igra je še danes povsem igralna preko emulatorjev, zelo pa je popularna tudi med speedrunnerji. Zadeva pa je pred kratkim dobila tudi celo paleto novih stopenj, šefov in igralnih mehanik.

Modifikacija Super Mario 64 Land je prišla izpod rok Nintendo navdušenca, ki sliši na ime Kaze Emanuar, ta pa je poprej že spočel Super Mario Bros Remake v pogonu Maria 64 ter VR modifikacijo za igro The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

Super Mario 64 Land ponuja 32 novih stopenj, 70 novih območij, 75 novih skladb, 10 novih sposobnosti ter 8 šefov. Ogromni mod svojo ustvarjalnost črpa iz novejših Mario naslovov, saj se vodovodar lahko po novem spremeni v mačko, katera lahko potem pleza po stenah.

Za igranje lahko uporabite emulator Project 64, vsa navodila za namestitev pa lahko odkrijete pod opisom spodnjega posnetka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime