Fortnite profesionalni igralec Clix zamrznjen na Twitchu, ker je v prenosu igral skupaj s prej odstranjenim igralcem

Ko si odstranjen iz platforme Twitch je to zelo resna zadeva, še posebej če si odstranjen za vedno. Takrat praktično postaneš okužen in svojo bolezen lahko razširiš tudi na druge streamerje, ki v bistvu niso naredili ničesar takega, kar bi si zaslužilo kazen.

To je včeraj izkusil tudi profesionalni igralec Fortnita, ki sliši na ime Clix. Tega mladega igralca na Twitchu dnevno spremlja tisoče gledalcev, a sedaj se bo to za nekaj časa umirilo.

Clix je namreč v nedavnem prenosu v živo v ekipo povabil Zayna, ta pa je prej že doživel doživljenjsko prepoved streamanja na Twitchu. Čeprav je Zayn igral pod drugim imenom in je imel ugasnjen mikrofon, je Twitch še vedno razkrinkal kdo se skriva za računom. Clix je tako samo zaradi tega, ker je imel Zayna v ekipi, prejel eno tedensko odstranitev iz platforme.

To ni edini incident, kjer je bil vpleten Zayn. Igralec Khanada, ki velikokrat igra skupaj z Turner ‘Tfue’ Tenneyem, je 8. novembra doživel tridnevni ban iz platforme, ker je igral v prenosu v živo skupaj z Zaynom. Clix se je zato potožil na Twitterju, saj mu ni jasno, kako je Khanada prejel toliko manjšo kazen.

Clix tako ne bo mogel prikazati svojih Solo Cash Cup obračunov, prav tako pa njegova ekipa ne bo mogla v živo prenašati Fortnite Championship Series, ki se bodo odvili 17. novembra. Zanimivo je tudi, da je Clix podprl Twitch v nedavni kontroverziji, kjer je bil odstranjen igralec FaZe Jarvis in da bi slednji moral ostati odstranjen za vedno.

Twitch je očitno zelo resen glede tega koga odstrani iz platforme in budno gleda, da se ta osebek več ne pojavi na njihovi platformi, pa čeprav samo igra na streamu nekoga drugega.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Shroud se je vrnil na Twitch

Po nenadnem propadu spletne platforme Mixer, sta njena dva zvezdnika nenadoma ostala brez svojega doma. Koliko je Microsoft ponudil streamerjema Ninji in...

Bizarni Atomic Heart dobil nov igralni napovednik

Prvoosebna Atomic Heart nas čudi vse od svojega prvega napovednika in s tem nadaljuje tudi v letu 2020. Nedavno smo dobili nov...

Halo Infinite prestavljen v leto 2021 – Xbox Series X ostal brez ekskluziv ob svojem izidu

Razvijalec 343 Industries je včeraj pošteno presenetil industrijo videoiger in na Twitterju sporočil, da Halo Infinite ne bo izšel konec leta, kot...

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!