Google Stadia – razkriti naslovi, ki bodo prisotni ob izidu platforme

Google se poskuša prebiti na trg igričarstva preko svoje platforme Stadia, ki bo vsekakor nekaj posebnega. Za igranje namreč ne boste potrebovali igričarske mašine, ampak samo močno internetno povezavo, saj boste igre pretočno predvajali iz njihovih strežnikov na svoj domač mlinček.

Počasi se približuje datum, ko bo Google Stadia uradno postala na voljo. Žal med naštetimi državami, kjer je zadeva uradno podprta, še vedno ni Slovenije. Vseeno lahko poskusite srečo s katero drugo državo, če le ni Google regijsko zaklenil vse ustvarjene račune.

Google je sedaj razkril, katere igre bodo na voljo takoj ob datumu izida. To je zelo pomembno dejstvo, saj je marsikatera novo nastala konzola utrpela slabo začetno prodajo, če ni bila podprta z vrsto zanimivih iger.

Stadia knjižnica ni preveč impresivna. Prisotnih je namreč samo 12 iger in nobena od teh vas ne bo ravno sezula, saj ste jo zagotovo lahko preizkusili že kje drugje. Assassin’s Creed: Odyssey in Red Dead Redemption 2 sta zanimiva, a nista nič kaj preveč navdušujoča. Destiny 2 ste zagotovo že preizkusili prej, Tomb Raider igre pa tudi niso ravno mlade. Morda najbolj zanimiva je Gylt, ki jo boste lahko preigravali samo na Stadii, ne vemo pa , če je takšna indie avantura dovolj velik razlog za nakup naročnine.

Google Stadia bo svoj uradni izid doživela 19. novembra, Google pa je potrdil, da bo platforma prejela 40 iger, večina teh pa bo izšla naslednje leto, med njimi tudi Cyberpunk 2077. Cene posameznih iger še niso bile razkrite, s epa predvideva, da bodo te podobne, kot na drugih platformah. Stadia Pro naročniki bodo vsak mesec prejeli brezplačne igre, a tudi te še niso bile razkrite.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime